top of page
Bioderm_kép_edited_edited_edited.png

Egyedülálló módszerünk

Három szintű kvantum kezelés

1) A Tudat programmozása Georgi Losanov módszerével

-Régi hamis hitrendszerek törlése

-Új pozitív megerősítések érvényesítése.

2) A test szerveinek pontos frekvenciabeállítása az ősrezgésre, a Kvantum Mátrix Harmonizátor segítségével.

 

3) Ha szükséges vírusok, gombák, baktériumok kezelése

A rezonancia-terápia

 

A Földön minden rezgés, rezonancia: a hang, a fény, a szó, a teremtés és a gondolat. Rezonancia nélkül a Földön az élet elképzelhetetlen lenne. Bizonyítéka a bolygónkat körülölelő Schumann-rezgés, amelynek frekvenciája 7,83 Hz. Az űrhajósoknak az űrhajóban elő kellett állítani ezt a rezgést, azért, hogy a Föld légkörét elhagyva is életben tudjanak maradni.

A Földet éltető rezgéseket az Értelmes Univerzumtól kapjuk és az eredőjét Forrásnak nevezzük. Amennyiben a Forrás leállítaná a rezgések sugárzását, a földi élet abban a pillanatban megszűnne.

A Biodermben alkalmazott módszer a világon egyedülálló. Különbözőségét a Kvantum Mátrix Térharmonizátor működési elve adja. Míg a legtöbb biorezonancia terápiás készülék a patológiás rezgések kioltásán fáradozik, majd ezt követi a sejtek újraprogramozása a valós működő frekvenciával, az én elméletem szerint minden kioltás negatív előjelű, ezért a sejtek és a vezérlő idegrendszer megvonhatja a bizalmat a terápia közben és lezárhatják az Adey-ablakot, ahol a sejtek az új pozitív információt felvennék. Ez a felismerés arra enged következtetni, hogy a terápia hatásfoka nem éri el a maximumot.

A Kvantum Mátrix terápia nem alkalmaz kioltást. A tenyéren és a talpon lévő meridián végződéseken keresztül eljuttatja a szervekhez a megfelelő ősrezgést, melynél a sejtek emlékezve a frekvenciára az Adey-ablakon keresztül áthangolódnak.
A készülék legnagyobb előnye, hogy a térben is tud kezelni egy körül belül 8 méter sugarú körön belül. Ezt a mérnöki megoldást az elektromágneses tekercsekben indukált jelrendszer egy mátrixon keresztül a vezérkristályon sugározza a térbe.

Az áthangolódás pozitív megerősítését biztosítja a pozitív tudat megerősítés, amely által az idegrendszer ellazul, és teljes mértékben építi a terápiát.

bottom of page