top of page

A módszer dr. Ryke Geerd Hamer (Germanische Neue Medizin), dr. Max Planck, dr. Szentgyörgyi Albert, dr. Voll, dr. Franz Morell és még sok más tudós és orvos kutatási eredményei a XXI. századnak megfelelő mérnöki megvalósítása, a Kvantum Mátrix Rezonancia terápia formájában öltött testet.


Elavult már a Newtoni fizika, miszerint az ember egy lélek nélküli mechanikus gépezet. Érszűkülés esetén a lábat le kell vágni, a szív helyére mechanikus ketyegőt épít, az ízületeket fémmel helyettesíti. Az „ember” nevű gépet vegyi anyagokkal próbálja jobb működésre serkenteni.


A módszerben ellentmondás van. Az orvostársadalom elismeri, hogy a betegségek 98%-a lelki eredetű (pszichoszomatikus), de az embert egy mechanikus gépként kezeli.

Dr. Hamer, aki leírta a Germán Gyógytudományt, azt mondja, az ember egy értelmes öngyógyító szervezet.

 

Működésének az alapja a rezgés, a rezonancia. A test minden alkotója és legkisebb sejtje, atomja is rezgésben van. Ezt a rezgést az értelmes Univerzumból kapja, a Forrásból, amely táplálja és fenntartja. Ha a Forrás nem adna energiát, a rezgés megszűnne, a földön az élet azonnal elpusztulna.

A Bioderm által kifejlesztett Kvantum Mátrix Térharmonizátor segíti az ember, mint tudatosan gondolkodó lelki lény összekapcsolását az eredő Forrással, hogy az éltető és minket fenntartó rezgéseket fel tudja venni az univerzumból.
A Kvantum Mátrix Térharmonizátor jelgenerátorok segítségével állítja elő azokat a rezgéseket, amelyek a test elhangolódott szerveit (pl.: máj, vese, hasnyálmirigy, lép, gyomor stb.) visszaállítja az eredeti rezgésre, az „ős-sejt” rezgésére.


Így az adó (a Forrás) és a vevő (az Ember) között egy harmonikus kapcsolatot teremt. Ezáltal belépünk az Egységbe, a Harmóniába, az egész univerzummal egészek leszünk.
EZ AZ EGÉSZSÉG!

A REZGÉSEK ÁLTAL MINDEN BETEGSÉG KEZELHETŐ!

„GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉG NINCS…” –Hippokratész
Csak és kizárólag a hamis hitrendszer tud betegségeket okozni!

bottom of page